stronger together

Iedere vrouw verdient het om zich sterk en onafhankelijk te voelen. Dat vind jij toch ook? Door de aankoop van Humble brag draag jij jouw steentje bij, want er gaat 20% van de opbrengst naar een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten en kansen voor meisjes en jonge vrouwen. Hiermee steunen wij (jij & Bald) diverse projecten als Strong Girl Ambassadeur. 

Plan International

Gelijke kansen voor meisjes en jongens. Dat is waar Plan International zich voor inzet. In ruim vijftig landen in Afrika, Midden-Oosten, Azië en Latijns-Amerika beschermen we meisjes tegen besnijdenis, kindhuwelijken, seksuele uitbuiting en tienerzwangerschappen. Ook in onze projecten op het gebied van onderwijs en werk, WASH (water, sanitatie, hygiëne) en noodhulp krijgen meisjes extra aandacht. Dit is hard nodig want meisjes worden stelselmatig achtergesteld en gediscrimineerd. Plan spant zich hard in om hun positie, maar ook die van hun families en community’s blijvend te verbeteren: www.planinternational.nl

Jouw organisatie hier?

Wil jij dat we jouw organisatie ook steunen met één van onze super lekkere producten? Dat kan! Wij ondersteunen ieder officieel initiatief die zich inzet voor de positionering van vrouwen en meisjes, waar ook ter wereld. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

BALD%2011_edited.jpg

The Company

Schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden!

© 2023 by ETHKL. Proudly created with Wix.com