stronger together

Iedere vrouw verdient het om zich sterk en onafhankelijk te voelen. Dat vind jij toch ook? Door de aankoop van Humble brag draag jij jouw steentje bij, want er gaat 20% van de opbrengst naar een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten en kansen voor meisjes en jonge vrouwen. Hiermee steunen wij (jij & Bald) diverse projecten als Strong Girl Ambassadeur. 

Plan International

Gelijke kansen voor meisjes en jongens. Dat is waar Plan International zich voor inzet. In ruim vijftig landen in Afrika, Midden-Oosten, Azië en Latijns-Amerika beschermen we meisjes tegen besnijdenis, kindhuwelijken, seksuele uitbuiting en tienerzwangerschappen. Ook in onze projecten op het gebied van onderwijs en werk, WASH (water, sanitatie, hygiëne) en noodhulp krijgen meisjes extra aandacht. Dit is hard nodig want meisjes worden stelselmatig achtergesteld en gediscrimineerd. Plan spant zich hard in om hun positie, maar ook die van hun families en community’s blijvend te verbeteren: www.planinternational.nl

Foto voor BeBald.jpg
WO=MEN

WO=MEN Dutch Gender Platform komt namens Nederland op voor gendergelijkheid en empowerment van vrouwen en meisjes in al hun genderidentiteiten (SDG 5). Want gendergelijkheid is een recht, geen luxe. WO=MEN coördineert de Nederlandse implementatie van dit ontwikkelingsdoel in nationaal en internationaal beleid. Samen met onze partners en leden vragen ze continu aandacht voor de impact van gendergelijkheid op conflict, klimaat en milieu. Daarnaast bevechten ze de kleiner wordende ruimte voor gendergelijkheids- en vrouwenrechtenactivisten:

www.wo-men.nl

woismen.jpg