Verzending & Retour

Verzending

Alle bestellingen zullen z.s.m. worden verzonden. Wanneer uw bestelling afgeleverd is bij PostNL ontvangt u een mail.

Levertijden liggen tussen de 2 - 3 werkdagen in Nederland. Houd er rekening mee dat dit kan verschillen tijdens de kerstperiode. Bestel op tijd :)

Retour

Kan ik een bestelling annuleren?


Iedere bestelling kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst, worden geannuleerd. Stuur dan een e-mail aan info@bebald.nl. De orderannulering zal per e-mail bevestigd worden en je ontvangt  de betaling retour.

 

Wil jij jouw bestelling retourneren?

Dit kan alleen wanneer de zegel* op de verpakking niet geopend is. Bij je bestelling ontvang je een tester. Deze mag je openen en natuurlijk van genieten :)!

Wil je het product alsnog retourneren? 

Stuur dan een e-mail naar info@bebald.nl met de orderbevestiging en je ontvangt van ons een retourlabel. Indien de geannuleerde bestelling al is betaald, ontvang je het betaalde bedrag retour. 

*Producten kunnen alleen retour wanneer de verpakking gesloten is. 

Voor het retour kunnen sturen van Eau de parfum is het belangrijk dat de verzegeling niet verbroken is. Mocht het geretourneerde product beschadigd zijn wat het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen, als het product gebruikt is of een verzegeling is gebroken dan mogen wij waardevermindering tot 100% in rekening brengen. Hygiene producten zoals cosmetica waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.