strong girls ambassadeur

Multicultural Women
Confident as Bald.

Een sterke dosis zelfverzekerdheid, energie en de wil om ook van deze dag een top dag te maken. En niet één keer, nee dagelijks! Een zelfverzekerde vrouw staat sterk in het leven, weet wat ze wil en bereikt dit ook, elke dag!

Wij zijn van mening dat goede educatie een van de basiselementen is voor het hebben van zelfvertrouwen. Niet alleen educatie heeft invloed op je ontwikkeling maar ook je omgeving en financiële middelen die je tot je beschikking hebt. Wat nou als dit niet vanzelfsprekend is?

 “Binnen 10 jaar geen ongelijkheid meer in onderwijs. Iedereen heeft het recht op educatie, waar ook ter wereld”

Ongelijkheid in de wereld bestaat overal, dit verschilt per land. Over het algemeen heeft een man altijd een streepje voor op een vrouw, simpelweg omdat het een man is. Een vrouw moet een man overtreffen met kennis en zal altijd harder moeten werken voor dezelfde beloning.

Wij zijn Strong Girl Ambassadeur, omdat het begint bij de vrouwen van nu. Wij hebben de mogelijkheid een verschil te maken door onze handen in een te slaan. Samen met verschillende organisaties die zich inzetten voor vrouwen en meisjes dragen we bij aan een betere toekomst voor meisjes, waar ook ter wereld. Zij verdienen het ook om zich zo zelfverzekerd te voelen als ieder ander. Hier willen wij aan bijdragen!

We are the Bald women

Iedere vrouw verdient het om zich sterk en onafhankelijk te voelen. Dat vind jij toch ook? Door de aankoop van Humble brag draag jij jouw steentje bij, want er gaat 20% van de opbrengst naar een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten en kansen voor meisjes en jonge vrouwen. Hiermee steunen wij (jij & Bald) diverse projecten als Strong Girl Ambassadeur.