Zoeken
  • Rebecca

Humble Brag het parfum

In deze blogpost mijn gevoel bij het parfum HUMBLE BRAG. Ons mooie eerste parfum! Waar komt het vandaan en waarom ruikt het zoals het ruikt?
De Geur

We wilden een geur creëren met diepgang zodat het past bij Bald. Door het gebruik van zwaardere geuren zoals Pathouly en Ouhd hebben we dit kunnen bereiken. De geur begint met een bloemige noot en spreidt zich uit waarna de geur voller wordt. Als laatste krijg je nog de warmte van cederhout en bourbon vanille waardoor de geur eigenzinnigheid krijgt en zijn eigen plek opeist.


Dit is precies wat we met Humble Brag willen bereiken. Eis je plek op en wees herkenbaar!Voel je goed

Toen ik jonger was stond ik er niet zo erg bij stil dat uitstraling een bepaalde beeld geeft bij mensen. Zo rond je middelbare schoolperiode kom je erachter hoeveel invloed dit heeft. En daarna bij je stages, je sollicitatiegesprekken, wanneer je bij klanten komt, je collega's het blijft terugkomen. Ik kwam erachter dat hoe je, je voelt enorm van invloed is op de interactie met andere mensen. Ik kan mij bijvoorbeeld zo ongemakkelijk voelen dat ik andere mensen ongemakkelijk maak met mijn ongemakkelijkheid. Maar als ik goed in mijn vel zit dan kan ik bergen verzetten en mensen enthousiast krijgen voor mijn plannen.


Je kan invloed hebben op hoe je je voelt en daardoor ook hoe je bij andere mensen overkomt. Neem mijn ouders bijvoorbeeld. Mijn vader die is net als ik niet erg lang. Hij zorgde er altijd voor dat op zijn werk zijn pakken goed zaten en hij gebruikte altijd een goede aftershave. Iedere vrouw liep weg met hem en de mannen waren onder de indruk doordat hij er altijd goed verzorgd uitzag. Door zijn uitstraling eiste hij dus zijn plek op.


Mijn moeder is een heel ander verhaal. In de tijd dat zij werkte was er veel

werkloosheid. Een collega vroeg haar of ze niet wilde stoppen met werken, want haar man had tenslotte een inkomen. In feite vond hij dat zij haar plek moest afstaan aan een werkloze man.

Bezopen zou je nu zeggen maar toen nog een gangbare gedachte.

Zij was zelfverzekerd genoeg om te weten dat zij net zoveel recht had op die plek als ieder ander.Humble Brag speciaal voor jou

Humble Brag helpt je bij een goed begin van je dag. Maar dat niet alleen, het werkt door op de rest van de dag. Voel je goed, voel je zelfverzekerd en straal dat ook uit.


Met Bald geven we vrouwen een extra duwtje in de rug om hun plek op te eisen. Gebruik het daarom elke dag. Humble Brag use it or lose it ;-)
39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

The Company

Schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden!

© 2023 by ETHKL. Proudly created with Wix.com