frequently asked questions

Strong girls ambassadeur

Wat is Strong Girls Ambassadeur?


Bald heeft haar eigen ambassadeurschap opgezet. Wij willen gelijkheid stimuleren door actief initiaiteven te steunen die de positie van de vrouw versterken. Iedereen die een artikel koopt van Bald is automatisch Strong Girls ambassadeur! Al onze klanten houden niet alleen van mooie kwaliteitsproducten maar willen graag ook hun steentje bijdragen aan gelijkheid en eerlijke kansen voor iedereen. Dankzij jouw aankoop kunnen wij samen het verschil maken. #strongertogether
Wat voor projecten steunen jullie allemaal?


Bald heeft haar eigen ambassadeurschap opgezet. Wij willen gelijkheid stimuleren door actief initiaiteven te steunen die de positie van de vrouw versterken. Projecten waaraan je kan denken zijn op het gebied van: Onderwijs, Financiën, Zelfredzaamheid en zelfbeeld. Wij voeren de projecten niet zelf uit maar werken daarbij samen met NGO's en Stichtingen. Zo kan het zijn dat wij bijvoorbeeld schoolspullen inkopen en dit doneren aan een stichting of dat we meisjes een studiebeurs geven via een NGO.
Wanneer worden er projecten gekozen?


Per product dat we op de markt zetten geven we al aan of het naar een project gaat met op educatie, financiën, zelfredzaamheid of zelfbeeld. We zullen er altijd naar streven om de projecten z.s.m. mee te nemen in onze communicatie.
Ik ben een NGO / Stichting kan ik mijn project aan jullie voorstellen?


Als jouw stichting zich bezig houdt met het versterken van de positie van de vrouw en projecten heeft op het gebied van: educatie, financiën, zelfredzaamheid en zelfbeeld dan kan je altijd contact opnemen met ons. Wij werken alleen met organisatie's met een officieel ANBI nummer. Vraag jouw samenwerking aan via bebald.nl/wesupport

Bestellen

Ik wil mijn bestelling annuleren


Iedere bestelling kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst, worden geannuleerd. Stuur dan een e-mail aan info@bebald.nl. De orderannulering zal per e-mail bevestigd worden en je ontvangt dan een retourlabel. Indien de geannuleerde bestelling al is betaald, ontvang je het betaalde bedrag retour. Mocht u de bestelling al ontvangen hebben, en de verpakking is ongeopend, kan het geretourneerd worden. Voor het retour kunnen sturen van Eau de parfum is het belangrijk dat de verzegeling niet verbroken is. Mocht het geretourneerde product beschadigd zijn wat het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen, als het product gebruikt is of een verzegeling is gebroken dan mogen wij waardevermindering tot 100% in rekening brengen. Hygiene producten zoals cosmetica waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.
Ik wil iets bestellen maar woon niet in Nederland


Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om buiten Nederland via de webshop te bestellen. Dit kan alleen per e-mail en op vooruitbetaling. Stuur je bestelling naar info@bebald.nl en wij zorgen dat jouw bestelling alsnog geleverd wordt.
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?


Alle bestellingen zullen zo snel mogelijk worden verzonden. Wanneer je bestelling afgeleverd is bij PostNL ontvang je een e-mail met hierin een track&trace code. Levertijden liggen tussen de 2 - 3 werkdagen in Nederland. Houdt u er rekening mee dat dit kan afwijken tijdens de feestdagen. Bestel op tijd :)!

Zakelijk

Ik wil graag Bald reseller worden


Heb jij een parfumerie en wil je graag Bald producten gaan verkopen? Neem dan contact met ons ons op via info@bebald.nl