bald&.png

wie zijn wij - Bald.

Vol zelfvertrouwen, trots en sterk zo voelen wij ons zo staan we op, elke dag. Dit gunnen we iedere vrouw waar ook ter wereld. Een van de belangrijkste elementen is het vermogen je te onderscheiden en jezelf te positioneren. De verkoop van prachtige producten gaat volgens ons hand in hand met sociaal ondernemen. Wij gaan actief op zoek naar mogelijkheden om de positie van de vrouw te verbeteren. Dit doen we door vrouwen te inspireren en verbinden. Wij geven jou de tools om van iedere dag een top dag te maken. 

 
Rebecca2.jpg

REBECCA

"Gelijkheid, eerlijke kansen voor iedereen. Het is niet naïef, het is mogelijk". 

Meer doen dan alleen geld storten of collecte lopen. Hoe dan? Tegelijkertijd wilde ik mij inzetten voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen en dat begint bij de kern: onderwijs voor iedereen. Bald is voor mij een manier om mijn steentje bij te dragen.  In eerste instantie is Bald opgericht om meisjes over de hele wereld de mogelijkheid te geven om naar school te kunnen. Dit omdat vooral meisjes gedwongen worden om vroegtijdig school te verlaten. Kwalitatief goed onderwijs is een basisrecht en een minimum dat je nodig hebt in deze wereld. Met Bald kan ik een verschil maken op een manier waarin ik geloof. Ik hoop dat het anderen inspireert. Iedereen kan het verschil maken op haar eigen manier elke dag weer.

BRITT

Zelfvertrouwen heb je niet zelfvertrouwen creeër je - be Bald

Sta jij elke dag op met een dosis zelfvertrouwen en goede zin? Nou ik niet hoor. Eerst even wakker worden met een kop koffie en dan eens kijken hoe het met mijn zelfvertrouwen staat. Dit klinkt ook niet erg realistisch en al helemaal niet vanzelfsprekend. Zelfvertrouwen is iets dat moet groeien op basis van kennis, je omgeving, hoe je jezelf voelt en hoe dit wordt gestimuleerd. Of je nou in ons koude kikkerlandje woont of in een land dat volop in ontwikkeling is, iedereen heeft het recht om zich sterk, mooi en zelfverzekerd te voelen. Hoe kunnen wij hier iedere vrouw ter wereld bij helpen? Daar heb ik over tien jaar vast een antwoord op. Nu zetten wij ons in door de verkoop van een productlijn onder de naam Bald. Bald staat gelijk aan zelfvertrouwen, want dat hebben wij elke dag!

BALD 29-1.jpg

TEAM WORK

"Samen leveren wij betere kwaliteit."

Enthousiasme en liefde voor een betere en gelijkwaardige  wereld, dat is de gemene deler in het algehele Bald concept. Iedereen die we spreken over het concept 'Bald' is ontzettend enthousiast over het idee, het Merk en het Product. Dit is niet vanzelf gegaan. Wij hadden er een sterke mening over maar we werkten samen met veel verschillende mensen om Bald te lanceren.

 

Aan de kern is nooit iets veranderd, aan de uitwerking wel. Uiteindelijk kunnen we zeggen dat elke verandering en toevoeging ons merk sterker maakte. Wij zijn Bald elke dag!